A NIR használatához, a pályázati és elszámolási adatlapok kitöltéséhez a Pályázati és elszámolási útmutató mellett, segítséget nyújt a Felhasználói kézikönyv is, amely a hatályos Pályázati és elszámolási útmutató részét képezi.

Felhívjuk a pályázók szíves figyelmét, hogy a Bethlen Gábor Alap forrásai terhére nyújtott erdélyi nyílt pályázatok, illetve meghívásos pályázatok elszámolását az alábbiak szerint kérjük beküldeni:

A kolozsvári iroda címére: Arad, Bihar, Beszterce-Naszód, Bukarest, Fehér, Hunyad, Kolozs, Krassó-Szörény, Máramaros, Szatmár, Szeben, Szilágy, Temes megye

A székelyudvarhelyi iroda címére: Brassó, Bákó, Kovászna, Hargita, Maros megye

 

Egyszerűsített elszámolás

A Korm. rendelet az egyszerűsített elszámolási lehetőséget a Bethlen Gábor Alap Nemzetpolitikai célú támogatások előirányzata terhére nyújtott támogatások (a továbbiakban: külhoni támogatások) meghatározott Kedvezményezettjei részére is biztosítja. Az érintett külhoni támogatások/Kedvezményezettek köréről, illetve az egyszerűsített elszámolási lehetőséggel kapcsolatos teendőkről az alábbi tájékoztató ad részletes iránymutatást.A külhoni támogatások Korm. rendelet szerinti egyszerűsített elszámolásához szükséges dokumentum (nyilatkozat) sablon:


2019-2022-es pályázatok esetén


2023-as pályázatok esetén

Belépés a NIR-be

NIR elszámolási videók

Fenntartó

Letölthető logók